Farklı disiplinlerden gelen bakış açılarıyla, doğaya duyarlı ve sezgisel bir mutfak anlayışını birlikte şekillendiriyoruz.
Ekibimiz
2007 yılında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun olan Bahtiyar Büyükduman 10 yıl önce vejetaryen beslenmeye başlamış. Aldığı çeşitli mutfak eğitimlerinin ardından Avrupa’da bulunan Michelin yıldızlı birçok bitki bazlı restoranın menülerini tatmış. Bunun yanı sıra Fransız vegan pastanesi Ethique‘in sıcak mutfak menüsünü oluşturmuştur.
2007 yılında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun olan Bahtiyar Büyükduman 10 yıl önce vejetaryen beslenmeye başlamış. Aldığı çeşitli mutfak eğitimlerinin ardından Avrupa’da bulunan Michelin yıldızlı birçok bitki bazlı restoranın menülerini tatmış. Bunun yanı sıra Fransız vegan pastanesi Ethique‘in sıcak mutfak menüsünü oluşturmuştur.
2007 yılında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nden mezun olan Bahtiyar Büyükduman 10 yıl önce vejetaryen beslenmeye başlamış. Aldığı çeşitli mutfak eğitimlerinin ardından Avrupa’da bulunan Michelin yıldızlı birçok bitki bazlı restoranın menülerini tatmış. Bunun yanı sıra Fransız vegan pastanesi Ethique‘in sıcak mutfak menüsünü oluşturmuştur.