Skip to main content

Lezzetlerin doğal buluşması

Türkiye’nin ilk bitki temelli fine dining lokantasında, doğaya duyarlı bir mutfağın mümkün olduğunu gösterme arzusuyla çalışıyoruz. Her tabak, bir lezzet yolculuğu olduğu kadar, toprağa ve sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızın da bir yansıması. Mutfağımız, modern zamanların karşımıza çıkardığı zorluklara cevap vermek için bir araç. Bağlılığımız, gelecek nesillere ve sürdürülebilir bir dünyaya. Bu yolda attığımız her adımda misafirlerimizi de bu farkındalıkla buluşturmayı hedefliyoruz. Doğanın bize sunduklarının kıymetini bilerek, gelecek nesillere ilham veren bir gastronomi anlayışı sunuyoruz. Telezzüz’de doğal olarak fark yaratıyoruz.

Doğaya duyarlı, çevreye duyarlı

Sıfır atık prensibiyle hazırlanan lezzetli her tabak, doğallığın izlerini taşıyor.

Bahtiyar Büyükduman
Telezzüz Şefi